Kawowe beziki....Кавові безейні тістечка



6 białek
200 gr cukru
1 łyżeczka mąki ziemniaczanej
1 łyżeczka soku z cytryny
1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej

Białka ubijamy na sztywną pianę (około 20 minut), dodajemy powolutku cukier, kawę i na sam koniec mąkę i sok z cytryny.

Wykładamy pianę do rękawa cukierniczego i formujemy beziki.
Wkładamy do nagrzanego do 160 stopni piekarnika, zamykamy piekarnik i natychmiast zmniejszamy do 120 i suszymy (termoobieg) 75 minut.




6 білків
200 гр цукру
1 маленька ложечка картопляного крохмалю
1 ложечка лимонного соку
ложечка розчинної кави

Білок збиваємо на піну (близько 20 хвилин), 
додаємо поволі цукор, каву, а на сам кінець картопляний крохмаль і лимонний сок. 
Викладаємо піну до кондитерського рукава і формуємо тістечка. 
Ставимо сушити в нагріту до 160 градусів духовку, 
закриваємо духовку і відразу зменшуємо до 120 градусів і сушимо 75 хвилин, термообіг.

Komentarze

Popularne posty