Kawowe beziki....Кавові безейні тістечка
6 białek
200 gr cukru
1 łyżeczka mąki ziemniaczanej
1 łyżeczka soku z cytryny
1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej
1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej
Białka ubijamy na sztywną pianę (około 20 minut), dodajemy powolutku cukier, kawę i na sam koniec mąkę i sok z cytryny.
Wykładamy pianę do rękawa cukierniczego i formujemy beziki.
Wkładamy do nagrzanego do 160 stopni piekarnika, zamykamy piekarnik i natychmiast zmniejszamy do 120 i suszymy (termoobieg) 75 minut.
6 білків
200 гр цукру
1 маленька ложечка картопляного крохмалю
1 ложечка лимонного соку
1 ложечка розчинної кави
1 ложечка розчинної кави
Білок збиваємо на піну (близько 20 хвилин),
додаємо поволі цукор, каву, а на сам кінець картопляний крохмаль і лимонний сок.
Викладаємо піну до кондитерського рукава і формуємо тістечка.
Ставимо сушити в нагріту до 160 градусів духовку,
закриваємо духовку і відразу зменшуємо до 120 градусів і сушимо 75 хвилин, термообіг.
Komentarze
Prześlij komentarz