Gruszka w cieście czekoladowym....Грушка в шоколадному кексі
5 jajek
10 łyżek cukru,
15 gr proszku,
15 łyżek oleju,
12 łyżek mąki
3 łyżki kakao
4 gruszki
Wszystko miksujemy.
Ciasto wlewamy do keksówki i wkładamy gruszki.
Z gruszek wydrążyć środek.
Pieczemy 50 min, 170 stopni, termoobieg.
Ciasto polać roztopioną czekoladą.
5 яєць
10 ложок цукру
15гр порошку
15 ложок олії
12 ложок борошна
3 ложки какао
4 грушки
Всі складники міксуємо міксером, виливаємо тісто до форми на кекс.
В тісто кладемо грушки.
З грушок вибрати середину.
Печемо 50 хв, температура 180 градусів, термообіг.
Кекс полити розтопленим шоколадом.
Komentarze
Prześlij komentarz