Zdrowe gołąbki...Голубці в версії light
Głowka kapusty
(zaparzyć liście)
Farsz:
mielone z wołowiny - 500 gr
papryka czerwona
( pokroić w kosteczkę)
cebula
(pokroić dowolnie)
marchewka
(zetrzeć na tarce)
100 gr ugotowanej kaszy bulgur
sól
pieprz
czosnek
Wszystkie składniki wymieszać, nakładać na liść kapusty i zwijać.
Gołabki wyłożyc do garnka i zalać słoną wodą.
Dusić gołabki na małym ogniu około 60 min.
Podawać z kwaśną śmietaną.
головка капусти
(запарити листки)
Фарш:
фарш воловий - 500 гр
червоний перець
(порізати на иаленькі квадратики)
цибуля
(довільна нарізка)
терта морква
100 гр вареної каші булгур
сіль
перець
часник
Всі інгрідієнти вимішуємо, накладаємо на листок і закручуємо.
Заливаємо листки соленою водою і ставимо тушити.
Тушимо на малому вогні близко 60 хвилин.
Подаємо з квасною сметаною.
Komentarze
Prześlij komentarz