Szparagi w roli głównej ...Спаржа в головній ролі
szparagi zielone-9 sztuk
200 gr mielonego 100% wołowiny
jajko
sól
pieprz
czosnek w proszku
Sos musztardowy:
2 łyżki musztardy wymieszać z dwoma łyżkami jogurtu naturalnego
ser żółty-około 20 gr
( zetrzeć na tarce)
Mielone wymieszać z jajkiem, posolić, popieprzyć, dodać trochę czosnku w proszku.
Szparagi owinąć mielonym i wstawić do piekarnika na 15 minut, 170 stopni, termoobieg,
Gorące szparagi posypać tartym serem.
зелена спаржа-9 штук
200 гр волового фаршу
яйце
сіль
перець
часник в порошку
Гірчичний соус:
2 ложки гірчиці вимішати з двома ложками натурального йогурту.
20 гр тертого голландського сиру
Фарш вимішати з яйцем, посолити, поперчити, додати трохи часнику.
Спаржу обложити фаршом і в духовку на 15 хвилин, 170 градусів, термоообіг.
Гарячу спаржу посипати тертим сиром.
Komentarze
Prześlij komentarz